Τεχνολογία

Το 2006 το SPONDYLOS εισήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα,  την υψηλή ψηφιακή τεχνολογία για την αντιμετώπιση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης.

Laser Scanner

 

Mέσω μιας τρίλεπτης σάρωσης τους σώματος του ασθενούς, με μια δέσμη Laser, γίνεται η  απόκτηση ενός ψηφιακού εκμαγείου, με ακρίβεια χιλιοστού.

 Formetric 4D

 

Στην Κλινική Εξέταση και στον επανέλεγχο, ελέγχεται η διορθωτική ικανότητα των κηδεμόνων στον ασθενή, με το μηχάνημα επιφανειακής τοπογραφίας Formetric 4D, χωρίς την συχνή χρήση επικίνδυνης ραδιενεργούς ακτινοβολίας.

SpineScan

 

Έλεγχος ύβων και κλίσεων Σπονδυλίκής Στήλης με το ψηφιακό Σκολιώμετρο

Ortelius                                                    

 

‘Ελεγχος Σπονδυλικής Στήλης με μαγνητικά πεδία και επιφανειακή τοπογραφία.

Σχεδίαση CAD – CAM  

 

H επεξεργασία γίνεται σε  CAD- CAM  προγράμματα με ακρίβεια, τρισδιάστατα, με την εισαγωγή των ακτινογραφιών στο ψηφιακό εκμαγείο.

Carver (Παντογράφος)

 

Το τελικό ψηφιακό εκμαγείο δημιουργείται στον ψηφιακό παντογράφο Carver, που το σκαλίζει με μεγάλη ακρίβεια σε κυλίνδρους πολυουραιθάνης, ώστε να αποκτηθεί το  πραγματικό εκμαγείο με τις επιθυμητές διαστάσεις.

FORCE SENSOR Technology

Το τμήμα έρευνας του εμβιομηχανικού εργαστηρίου του SPONDYLOS  ανέπτυξε και κατασκεύασε σε παγκόσμια πρώτη φορά, έναν επεξεργαστή ελέγχου των ασκούμενων πιέσεων  στο σώμα καθώς την compliance (αποδοχή) των οδηγιών εφαρμογής από τους μικρούς μας ασθενείς.

Force Sensors Data Recorder

 

Καταγραφή των πιέσεων που ασκεί ο κηδεμόνας σκολίωσης στον ασθενή στους επανελέγχους

Force Sensors Continuous Recorder

 

Μόνιμη καταγραφή των πιέσεων που ασκεί ο κηδεμόνας σκολίωσης με ειδοποίηση (οπτική και δόνηση) στην μείωση αυτών.

Shares
Scroll Up