κηδεμόνες εξελιγμένης τεχνογνωσίας

Πριν από 12 χρόνια όταν φέραμε στην Ελλάδα για πρώτη φορά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας όπως τα Laser, τα CAD CAM, το Formetric κλπ υπήρξε η ανάγκη διαχωρισμού των κηδεμόνων που χρησιμοποιούσαν την νέα τεχνολογία και αυτών που κατασκευάζονταν με παλιούς παραδοσιακούς τρόπους από τους τεχνίτες εκείνης της εποχής. Έτσι δημιουργήσαμε τον όρο κηδεμόνες Νέας Τεχνολογίας.

Σύντομα αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια μας αντιγράφουν πήραν κάποια από αυτά τα μηχανήματα που είχαμε φέρει και άρχισαν να χρησιμοποιούν τον όρο νέα τεχνολογία.

 

Μετά από την μεγάλη χρήση αυτής της τεχνολογίας (> 10.000 περιπτώσεις) και την εξέλιξη της ταξινόμησης των σκολιώσεων κατά Rigo, η τεχνογνωσία που προέκυψε μας επέτρεψε πλέον να αναπτύξουμε τον όρο Εξελιγμένη Τεχνογνωσία για την κατασκευή κηδεμόνων μοναδικών για τον κάθε ασθενή.

Οι κηδεμόνες εξελιγμένης τεχνογνωσίας είναι οι κηδεμόνες, που σχεδιάζονται με υψηλή επιστημονική ακρίβεια και χρησιμοποιείται για την κατασκευή τους η μεγαλύτερη δυνατή τεχνολογική υποδομή, με μηχανήματα νέας τεχνολογίας.

 

Οι κηδεμόνες εξελιγμένης τεχνογνωσίας εξελίσσονται συνεχώς και σε ορισμένες περιπτώσεις απέχουν πολύ από τον αρχικό τους σχεδιασμό, εφόσον δοκιμάζονται καθημερινά, ενσωματώνοντας την εμπειρία χρήσης και την νεώτερη ψηφιακή τεχνολογία.

 

Και όπως πάντα οι ¨Αντιγραφείς” μας, που έχουν ήδη εδώ και χρόνια κλέψει τα συστατικά του λογοτύπου μας, άρχισαν να χρησιμοποιούν τον όρο Τεχνογνωσία, μπερδεύοντας τους ασθενείς μας για το ποιος κατέχει την Υψηλή Τεχνογνωσία.

 

κηδεμόνες εξελιγμένης τεχνογνωσίας

κηδεμόνες εξελιγμένης τεχνογνωσίας

Κηδεμόνες Σκολίωσης SPONDYLOS Rigo – Cheneau 

H αποκορύφωση των κηδεμόνων εξελιγμένης τεχνογνωσίας και ειδικά του κηδεμόνα Cheneau, του πιο διαδεδομένου Υπομασχάλιου κηδεμόνα από θερμοπλαστικό στην Ευρώπη.

14 διαφορετικοί τύποι – άπειροι συνδυασμοί

κηδεμόνες εξελιγμένης τεχνογνωσίας

Κηδεμόνες Κύφωσης SPONDYLOS

Εξελιγμένος τύπος κηδεμόνας υπερέκτασης, σχεδιασμένος στα εργαστήρια της SPONDYLOS Laser Spine Lab.

Διάφοροι τύποι: Κυφώσεως, Κυφοσκολίωσης κλπ

Επίσης σχεδιάζονται και κατασκευάζονται:


Ειδικού τύπου κηδεμόνες για Σπονδυλική Στένωση, Οστεοπόρωση, Σπονδυλόλυση και Σπονδυλολίσθηση.

Στηρικτικοί κηδεμόνες Συμπιεστικών Καταγμάτων Σπονδυλικής στήλης, Φλεγμονών και Όγκων Σ.Σ..

Shares
Scroll Up